Headimg

ROADRUNNER+

RoadRunner is een modulair transportmanagementsysteem, dat zich gedurende tal van jaren heeft bewezen als een uiterst stabiel, flexibel en gebruiksvriendelijk basispakket voor de logistieke automatisering…..

RoadRunner is een modulair transportmanagementsysteem, dat zich gedurende tal van jaren heeft bewezen als een uiterst stabiel, flexibel en gebruiksvriendelijk basispakket voor de logistieke automatisering. Het is in gebruik bij een groot aantal transportondernemingen in Nederland en Belgiƫ. RoadRunner blijft continu in ontwikkeling en groeit daardoor mee met de toenemende wensen en eisen vanuit de transportmarkt.

RoadRunner ondersteunt alle bedrijfsprocessen van orderadministratie, planning en facturering tot wagenparkbeheer. Moderne communicatiesystemen en koppelingen met boordcomputers zorgen ervoor, dat u ook het mobiele gedeelte van uw onderneming volledig onder controle kunt houden. Actuele en betrouwbare rapportages helpen om alert en flexibel bij te sturen.

RoadRunner maakt gebruik van universele wereldstandaarden en is daardoor gemakkelijk te integreren met andere ICT-systemen.

RoadRunner wordt vaak gecombineerd met het grafisch plansysteem Visual Planner.